Filtrovanie

Kategórie
  • Viac
  • Menej
Dostupnosť
Farba
  • Viac
  • Menej
Materiál
Spôsob uchytenia
  • Viac
  • Menej
Záclony a závesy hotové

Vitajte u odborníkov na všetky druhy závesov, spon, záclon - bielych, farebných, krešových, krajkových, šnúrkových, detských, kuchynských, vianočných, veľkonočných, voálových. Firma Be design, s.r.o. je jediná na Slovensk...

Vitajte u odborníkov na všetky druhy závesov, spon, záclon - bielych, farebných, krešových, krajkových, šnúrkových, detských, kuchynských, vianočných, veľkonočných, voálových. Firma Be design, s.r.o. je jediná na Slovenskom trhu  s najexkluzivnejšou ponukou bytových záclon a závesov na internete. Špecializujeme sa na originálne designérske kúsky, ale rovnako precízne  pristupujeme aj k jednoduchším modelom. Veríme, že v našej ponuke si nájde každý zákaznik aj ten najnáročnejší svoj kúsok, ktorý mu zapadne a zútulni bývanie.

Dávame si záležať na tom, aby bola naša ponuka čo najpestrejšia a zároveň obsahovala len kvalitný a spoľahlivý tovar. Záclony sú vzdušné, ľahké, majú dlhú životnosť a svojim materiálovým zložením  ľahko udržiavateľné.

Záclonky a závesy sú rozdelené do viacerých kategórii pre jednoduchšie vyhladávanie.

Viac
  • Voálové záclony
    Voál je jemný priesvitný materiál, veľmi ľahký a vzdušný. Tento materiál má širokú farebnú škálu a preto ponúka neobmedzené možnosti. Je stálofarebný, čo umožňuje kombináciu aj niekoľkých farieb naraz.
  • Moderné záclony
    V tejto kategorii nájdete najmodernejšie záclony dostupné na trhu.Je to zmes materiálov, štýlov, farieb a tvarov
  • Exkluzívne záclony a závesy
    Exkluzívne záclony uspokoja aj toho najnáročnejšieho zákazníka. Všetky záclony sú vyrábané technikou Ažur, čo znamená otvor, mriežka, nejaká  medzera . Material sa najskôr niekoľko krát spevni s lepivou výstužou a následne sa vystrihne ornament, ktorý sa dôkladne začistí, olemuje a našije na tunelovú riasiacu pásku. Všetky modely su pevné, preto treba dbať pri týchto vzoroch na presné rozmery. Takto spracované záclonky sa môžu prať, žehliť, skladať a ich tvar je nemenný.
  • Detské záclony
    Detská izba je miesto, kde vaše deti trávia najviac času. Táto miestnosť je taktiež  miesto ich prvých inšpirácií, preto je potrebné aby sa tam cítili čo najlepšie a na to potrebujeme farbu, z ktorej vyplýva radosť. Farebné môžeme zvoliť steny, koberce, prehozy na posteliach alebo záclony. V rámci záclon môžete zvoliť jednofarebné záclony alebo záclony s detskými motívmi. V rámci motívov si môžete vybrať spomedzi rozprávkových postavičiek, zvieratiek, ale sú aj iné. Ponúkame  záclony s motívmi áut, formúl, motívmi Hello Kitty,princezien , záclony kde sú mackovia, spievajúce mačky, srdiečka, snehuliaci, malá morská víla a iné. Tieto detské záclony vyrábame zo 100% kvalitného polyesteru, čim je znížená horľavosť a záclona pôsobením slnka nemení farbu. Sú upravené tak, aby si udržali tvar aj po viacnásobnom praní. Detské záclony si môžte u nás zákupiť  spolu s prehozmi cez posteľ a obliečkami na vankúš a perinu, čo potom vytvára jednoliatosť izby
  • Vitrážkové záclony
    Vitrážkové záclony sa väčšinou používajú do kuchynských okien. Sú to krátke záclony, štandardne sa vyrábajú v šírkach od 30 do 90 centimetrov a často bývajú vyšívané. Převážně všetky záclonky majú oká na vitrážku, alebo je tam tunelová páska, stačí len navliecť.
  • Kuchynské záclony
    Záclony na kuchynskom okne – to je veľká téma a večná téma. Aké záclony sú ideálne na kuchynské okno? Sú to skôr záclony pokrývajúce celé okno, záclony až k zemi, krátke nariasené záclonky alebo len roleta a žalúzie, eventuálne žalúzie a závesy? Záclony nariasené alebo hladké? V našej ponuke si nájde každý z Vás tu správnu či už hladkú alebo nariasenú, dlhú alebo krátku, farebnú aj bielu.
  • Ornamenty
    Ručne vyrábané ornamenty oživia každé okno. Jedná sa o voskované šnúry a strapce, ktoré sa špeciálne upravia a spevnia, aby držali svoj tvar.
  • Záclony zo 100% bavlny
    Ľudový štýl, Pro Vens štýl, Country štýl, Vintage šýl - je jedno ako to nazveme , všetky štýly majú jedno spoločné - prírodný materiál. V tejto kategorii si všetci, ktorí miluju tieto štýly nájdu to správne na svoje okná.
  • Záclony na strešné okná
    Široký výber strešných záclon.

Záclony a závesy hotové  401 produktov

na stránku